Aan de slag bij Thuisdienst?

ThuisDIENST is voortdurend op zoek naar gemotiveerde kandidaten die hoofdzakelijk instaan voor het schoonmaken van de woning bij particulieren. Daarnaast zijn ook sporadisch andere taken zoals strijken, helpen bij het bereiden van maaltijden en het doen van boodschappen mogelijk. Na een gesprek met onze recruterings-verantwoordelijke, worden onze werknemers ook gescreend door onze kwaliteits-verantwoordelijke, daar wij streven naar kwalitatieve hulpverlening. Wanneer U onze aanwervingsprocedures positief heeft doorlopen, bieden wij U een contract aan van onbepaalde duur.

Mensen die momenteel 'in het zwart' kuisen, zijn uiterst welkom. Wij helpen U aan de nodige informatie om u en uw huidige klanten van de dienstencheques te laten meegenieten. Werk samen met ons en u bent verzekerd, u heeft recht op verlof, een pensioen, vakantiegeld, eindejaarspremie, km-vergoeding ...

Gewenst profiel


Om kwalitatieve hulp te kunnen bieden aan onze klanten, verwachten wij het volgende van onze medewerkers:
* Een passie voor poetsen
* Zelfstandigheid en zin voor initiatief
* Discretie
* Nederlandstalig
* Beschikken over eigen vervoer (wij zoeken naar klanten in uw onmiddelijke omgeving zodat U ook met de fiets of te voet aan de slag kunt)
* Bewijs van goed gedrag en zeden

Aanbod


* Een aangename werkomgeving binnen ThuisDIENST
* Contract van onbepaalde duur
* Deeltijdse of voltijdse arbeidsduur: van 10u tot 38u per week
* Uurregeling zelf te kiezen
* Competitief loon
* KM vergoeding
* Eindejaarspremie
* Opleidingen
* Jobcoach

Sollicitaties
U kan on-line solliciteren door het sollicitatieformulier op deze site volledig in te vullen. Wij contacteren u daarna zo snel mogelijk.
U kunt ook gewoon contact opnemen met onze aanwervingsafdeling op het nummer 051/245.100 (West-Vlaanderen) of 09/22 11 242 (Oost-Vlaanderen) of eens langskomen in éen van onze kantoren.

home - online solliciteren -

(c) 2010 - Thuisdienst :: Poetsen - naaien - strijken - koken - boodschappen :: Uw partner in het huishouden!