ThuisDienst is Uw dienstenchequecentrum in Vlaanderen.

Als erkend dienstenchequecentrum in gans Vlaanderen biedt ThuisDIENST U huishoudhulp via dienstencheques.
De dienstencheque is een initiatief van de federale regering ter bevordering van buurtdiensten en -banen. Het creeren van arbeidsplaatsen en het bestrijden van zwartwerk zijn de doelstellingen. Doordat de overheid het overgrote deel van de kostprijs voor haar rekening neemt, wordt dit systeem zowel voor de gebruiker als voor de werknemer zeer voordelig. Bovendien is het in de meeste gevallen mogelijk om uw vertrouwde poetsvrouw te behouden.
Zij wordt ingeschreven bij een erkende dienstenonderneming die op haar beurt zorgt voor het administratieve gedeelte.

ThuisDIENST voert kwaliteit heel hoog in het vaandel. Wij betreuren dan ook dat sommige organisaties diensten in het kader van de dienstencheques misbruiken en op een niet-professionele manier U deze diensten aanbiedt.
Wij steken graag de handen uit de mouwen om U te ondersteunen in Uw huishoudelijke taken: poetsen en wassen, naai- en strijkwerk, kleine boodschappen en het bereiden van maaltijden.

Bent U geinteresseerd in deze diensten? Of wenst u ons dynamisch team vergezellen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ThuisDienst, Godshuislaan 96 te Roeselare of Maaltecenter blok D/E - Derbystraat 117 te Gent (Sint Denijs Westrem).

home -

(c) 2010 - Thuisdienst :: Poetsen - naaien - strijken - koken - boodschappen :: Uw partner in het huishouden!